انجمن قلب آمريکا مصرف 25 گرم فيبر در غذاي روزانه را به منظور کاهش و جلوگیری از ابتلا به بیماری های قلبی.....
انجمن قلب آمريکا مصرف 25 گرم فيبر در غذاي روزانه را به منظور کاهش و جلوگیری از ابتلا به بیماری های قلبی
و عروقی توصيه مي کند:
مطالعه اي از سوي انجمن بيماري هاي قلب وعروق آمريکا در رابطه با رژيم غذايي حاوي فيبر و ارتباط آن با کاهش بيماري هاي قلبي انجام شده است
اين مطالعه بر اساس داده هاي موجود سال های 2003 تا 2008 (جمع آوري شده توسط انجمن بهداشت امريکا) صورت گرفته است
در این تحقیق و مطالعه با بهره گيري از يک الگوريتم رياضي فوايد مصرف فيبر در جلوگيري از ابتلا به بيماري هاي قلبي آشکار شد ، الگوريتم بر اساس دو گروه از افراد که يک گروه خطر بيماري هاي قلبي و عروقي پايين و گروه ديگر خطر بالايي داشتند عمل مي کرد،
سپس آنها را به چهار گروه بر اساس سن و دريافت فيبر در رژيم غذايي روزانه تقسيم و نتيجه گيري مي کرد.(کمترين ميزان مصرف فيبر0.1 گرم و بالاترين ميزان49.1 گرم در رژيم غذايي روزانه بود)
نتيجه الگوريتم که رده هاي مختلفي سني را مورد تحليل قرار داد نشان داد که به منظور جلوگیری از خطر بيماري های قلبي و عروقي بايد از سنين کودکي و نوجواني از غداهاي حاوي فيبر در رژيم غدايي استفاده کرد.
منبع اصلی فیبرها سبزيجات، ميوه ها ،دانه ها و غلات مي باشد.