تاریخ : يکشنبه 23 آبان 1400
کد 540
                                                                                                                                                                            بازگشت به صفحه اصلی

1- تست دقیق کووید-19 در خانه که از کپسول قهوه ساخته شده است

آزمایش در طول همه‌گیری COVID-19 مهم است، اما آزمایش‌های گسترده و سریع از تنگناهای متعددی رنج می‌برند و کارایی آن را به عنوان ابزاری برای کنترل شیوع SARS-CoV-2 محدود می‌کنند. گروهی از محققان دانشگاه Wageningen و TNO Microbiology and Systems Biology در هلند نوشتند: «لجستیک، تعداد ماشین‌ها و افراد موجود برای اجرای آزمایش‌های تشخیصی محدود است». آنها می گویند یک راه حل این است که آزمایش را غیرمتمرکز کنیم، جایی که افراد می توانند خود را در خانه آزمایش کنند و نتیجه را از طریق یک آزمایش دقیق کووید-19 در خانه گزارش کنند. در حالی که آزمایش‌های سریع به طور گسترده در بسیاری از کشورها در دسترس هستند، این برای هر کشوری صادق نیست،(دریافت فایل بصورت کامل)

2- واکسن استنشاقی کووید-19 به آزمایشات کارآزمایی بالینی رسید
تیمی از دانشمندان دانشگاه McMaster کانادا اعلام کرده‌اند که دو واکسن استنشاقی جدید کووید-19 برای آزمایش‌های بالینی انسانی که از سال 2022 آغاز می‌شود تأیید شده است. واکسن‌های اسپری بینی استنشاقی، به‌ویژه در سال گذشته، با پتانسیل بیشتری برای شکستن زنجیره‌های عفونی با ارائه ابزارهای حفاظتی در دسترس‌تر برای افراد، شتاب بیشتری به دست آورده‌اند. ایده این است که عفونت را در نقطه ورود بدن متوقف کنیم،جایی که ذرات ویروسیSARS-CoV-2 سلول‌های بینی را قبل از پیشرفت به ریه‌ها و سایر اندام‌ها آلوده می‌کنند. (دریافت فایل بصورت کامل)
 

3- کووید-19 و تأثیر آن بر جامعه
ویروس جدید کرونا و اقدامات مهاری، تعاملات بین فردی و اجتماعی را با چالش مواجه کرد که با اقدامات فاصله‌گذاری اجتماعی و انزوا، این روابط اجتماعی به شدت تحت تأثیر قرار گرفت. از منظر انسانی، این ارتباطات، تعاملات و روابط اجتماعی به سبک زندگی ما تبدیل شده است. بنابراین، اگر چنین ارتباطی وجود نداشته باشد، قطعاً منجر به حالت های استرس زا از جمله تنهایی، اضطراب، افسردگی، اختلالات روانی، مخاطرات سلامتی و بسیاری از مسائل دیگر می شود که زندگی فرد و جامعه جمعی را تحت تأثیر قرار می دهد.(دریافت فایل بصورت کامل)
4- بیماران مسن با شکستگی های پروگزیمال فمور و عفونت SARS-CoV-2
بیماران مسن در معرض خطر ابتلا به عفونت شدید COVID-19 و مرگ و میر ناشی از آن هستند. داده‌های محدودی برای ارزیابی پیامد بیماران مسن‌تر با شکستگی لگن تحت درمان در طول همه‌گیری کووید-19 وجود دارد، و پیشنهاد شده است که این بیماران به دلیل خطر مرگ و میر بالا باید به صورت غیر جراحی درمان شوند. عفونت کووید-19 میزان مرگ و میر بیماران مسن‌تری را که تحت عمل جراحی شکستگی لگن در طول همه‌گیری قرار می‌گیرند، افزایش نداد. ارزیابی دقیق تناسب اندام بیمار و درمان فوری جراحی را توصیه می کنند. علاوه بر این، نشان داده شده است که تقریباً به همه بستری‌ها بولوس‌های زیادی ویتامین D داده شد یا مکمل‌های نگهدارنده مصرف می‌کردند که ممکن است بر شدت پاسخ به عفونت‌های COVID-19 تأثیر بگذارد.(دریافت فایل بصورت کامل)
5-  رویکردهای پیشنهادی در واکسیناسیون COVID-19  در افراد مبتلا به استئوپورز
توسعه واکسن‌های COVID-19 با سرعت بی‌سابقه‌ای پیش رفته است و آزمایش‌های متعددی به طور همزمان در سراسر جهان در نتیجه هزینه‌های هنگفت فناوری و منابع مالی انجام شده است. با توجه به اینکه چندین واکسن در حال حاضر تأییدیه نظارتی را دریافت کرده اند، تلاش های بهداشت عمومی برای ترویج انتشار گسترده واکسن در حال حاضر در حال انجام است. تاکید ویژه ای بر واکسیناسیون جمعیت های مسن تر، گروه سنی که عفونت COVID-19 در آن کشنده ترین بوده است، شده است. با این حال، چنین رویکردهای گسترده واکسیناسیون، لزوماً سؤالات مهمی را در رابطه با تعاملات بالقوه با بیماری های زمینه ای و درمان های همزمان در میان افرادی که باید واکسینه شوند، ایجاد کرده است. پوکی استخوان یک بیماری مزمن است که با کاهش استحکام استخوان و افزایش خطر شکستگی همراه است که معمولاً به مداخلات پزشکی مداوم نیاز دارد. پوکی استخوان نه با خطر بالاتر عفونت COVID-19 مرتبط است و نه با شدت بیماری بارزتر به دنبال عفونت، به طوری که افراد مبتلا به پوکی استخوان نیازی به اولویت بیشتری برای واکسیناسیون COVID-19 ندارند. درمان‌های پوکی استخوان با اثربخشی یا نمایه‌های عوارض جانبی واکسن‌های COVID-19 تداخلی ندارند و نباید به دلیل واکسیناسیون متوقف شوند یا به‌طور نامحدود به تعویق بیفتند. بسته به مشخصات دارویی خاص در دسته داروهای ضد پوکی استخوان، ممکن است تنظیمات جزئی در زمان مصرف دارو با توجه به برنامه واکسیناسیون کووید-19 بیمار در نظر گرفته شود. در اینجا توصیه‌های عملی برای مراقبت از بیمارانی که نیاز به درمان پوکی استخوان در شرایط واکسیناسیون COVID-19 دارند، ارائه می‌گردد.
(دریافت فایل بصورت کامل)