ارتباط نزدیک بین آنچه می خوریم و پاسخ های متفاوت بدن بار دیگر تحت مطالعاتی بررسی شد.
نتایج این تحقیقات جدید که در مجله تحقیقات بالینی آمریکا منتشر شد. نشان می دهد که غذاهای با چربی بالا مانند همبرگر و پیتزاهای چرب و مصرف غذاهای چرب دیگر بطور مداوم منجر به آسیب های دائمی مغزی و صدمه به هیپوتالاموس ( ناحیه ای از مغز که مسئول گرسنگی و تشنگی و ریتم و چرخه طبیعی بدن است) می شود .
برجسته ترین یافته این مطالعه اینست که با ادامه روند رژیم های نادرست و پرچرب، سلول های عصبی در مغز آسبی دیده و روند کار سایر سلول ها را نیز دچار اختلال می کنند.
با توجه به این یافته، گروهی از دانشمندان حدس می زنند که از دست دادن این سلول های حیاتی مغز مرتبط است به اینکه چرا بسیاری از افراد که اقدام به کم کردن وزن با کاهش کالری و ورزش بیشتر می کنند شکست می خورند.چرا که آنها هنوز با مصرف خوراک پر چرب همچنان به سلول های گیرنده مغز برای کنترل اشتها و پیشگیری از افزایش وزن صدمه می زنند.
در هنگام بررسی ام .آر .آی افراد چاق با افراد با وزن طبیعی ، افراد چاق دارای سطوح بالاتری از آسیب های مغزی نسبت به افراد با وزن سالم بودند.
همچنین شایان ذکر است که چربی به خودی خود بد نیست، آن نوع چربی است که مهم است. افرادی که در این مطالعه با غذای کامل، چربی های سالم موجود در آجیل و دانه ها تغذیه نشدند و در عوض با محصولات حیوانی پرچرب و غذاهای سرخ شده، انواع غذاهای آماده مضر تغذیه شدند تفاوت های قابل ملاحظه ای داشتند.
رژیم غذایی کم چربی(چربی های گیاهی ) می تواند منجر به خشکی پوست، تنک شدن مو، گرفتگی عضلانی، بی خوابی و ضعف جسمانی در کنارسایر مشکلات بهداشتی و سلامتی دیگر شود.
پس،،از غذاهای پرچرب و سرخ کرده و آماده اجتناب کرده و چربی های سالم را از آجیل ها، دانه ها تامین کنید تا مغز خود را سالم و در شکل خوب و مناسب نگه دارید.